Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

 ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ 

Αχ!!! Άνθρωπε μου, 'Ελληνα μου. 
Αυτήν την τόσο συμαντική πρόταση υπάρχουν κάποιοι που την λένε και την μεταλαμπαδεύουν εδώ και δέκα χρόνια, που κάποιοι τους είπαν τρελούς, επικίνδυνους, τους αφόρησαν (ευτυχώς), τους δίκασαν (δικαιώθηκαν με αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης βεβαίως), τους έσυραν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης χωρίς να τους δώσουν βήμα να μιλήσουν, αλλά τελικά νίκησαν! 

Έπρεπε από τότε να έχουν κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα της φράσης " ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ" αλλά τέλος πάντων. Ο 'Ελληνας ο αληθινός είναι μεγαλόψυχος, χαλάλι! 'Αστους να το λένε. Το σύμπαν ακούει. Εξάλλου λέγε λέγε έρχονται "ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ" ευτυχώς. Είναι μία μορφή δικαίωσης. 


Το θέμα άνθρωπε μου είναι ότι όταν ζητάς να έρθουν "ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ" και είσαι χρόνια στο σκοτάδι μπορεί να τυφλωθείς. Αυτό το αναφέρω για τους πολιτικούς, δημοσιογράφους και όλο το σάπιο σύστημα που το σκοτάδι είναι αυτό που ζουν. Υπηρετούν και κερδίζουν από αυτό προσπαθώντας να σε βάλουν και εσένα μέσα σε αυτό. Ούτε τα γυαλιά, ούτε οι ομπρέλες, ούτε τα καπέλα, ούτε τα υπόγεια και οι στοές, ούτε οι βίλες προστατεύουν κάποιους όταν έρθουν "ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ". 

Και το φως αυτό δεν ανάβει από τον διακόπτη (που και αυτό στο στερούν σιγά σιγά), ανάβει, εμφανίζετε και διαχέει την λάμψη του παντού όταν εσύ το ζητάς, το αναζητάς, το θέλεις και πολεμάς για αυτό. Όταν γίνεσαι άνθρωπος του φωτός. Και για να βοηθηθείς, υπάρχει γνώση, και όλοι μαζί με άπλετο φως να πολεμήσουμε το σκοτάδι τους, τον σκοταδισμό τους. 

Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να τυφλωθείς ποτέ ξανά και να μην φοβάσαι το φως επειδή, σε θέλουν στο σκοτάδι. Αυτοί πρέπει να φοβούνται γιατί μπορεί να τυφλωθούνε. 

'Ελα στο Φως..."ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ" 



Αρθρογράφος Γεωργία Καλάβρια 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ BLOG:
 ΤΗΛ 6937248098, 6982105623, 6971569944
ΕΜΑΙΛ: esy.perifereiaaigaiou@gmail.com
FACEBOOK Ε.ΣΥ. Κ.Π.Δ. ΑΙΓΑΙΟΥ
TWITTER Ε.ΣΥ. Κ.Π.Δ. ΑΙΓΑΙΟΥ
INSTAGRAM Ε.ΣΥ. Κ.Π.Δ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.eurovouli.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” http://politikosforeas.e-sy.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. http://www.e-sy.gr
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ http://600dis.oramaellas.gr
50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ http://cyprus.oramaellas.gr
ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
http://dimoi.oramaellas.gr
ΠΡΟΣΟΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ Τ.Χ.Σ. http://txs.oramaellas.gr
www.aitherikigrafi.gr